Колеги вече за втори път ми затегат скоростите.Всичко става след като 4-5 дена не карам и паля колата.Преди 1 месец пак същото не обърнах внимание сега пак след престой от около 1 седмица и след това като се кача и запаля,няма изключване от първа,мъчение,след известно време изключа па другите не искат да влизат,трябва да ги раздвижвам половин час .След това се оправят.Първо да кажа че не съм много на ти с нещата,затова и питам дали някой се е сблъсквал с такава тъпотия.Няма ли масло,гъсто да е и да затегне ма зимата,а сега е жега.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Затегнаха ми скоростите
Collapse
X
-
По-скоро имаш проблем с някое от жилата или по механизма нещо.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
-
Първоначално публикувано от batista123456 Покажи съобщениеахм,странна работа,защо да го прави само тогава когато колата преседи 4-5 ден,а не непрекъснато
Огледай жилата както ти казах и току виж си уцелил :
Ако пък не ти се вярва най-лесно махаш акумулатора откачаш жилата и си превключи на която искаш предавка и ще видиш, че проблема не е в кутиятаDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
..
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщениеАми не само защото така е логично ами и ти как мислиш, че затяга току така скоростна кутия. Ми ти като тръгнеш да караш и като загрее тя хептен трябва да стегне. И без грам масло да си я оставил пак ще се върти.
Огледай жилата както ти казах и току виж си уцелил :
Ако пък не ти се вярва най-лесно махаш акумулатора откачаш жилата и си превключи на която искаш предавка и ще видиш, че проблема не е в кутията
Предполагам си прав колега,ще ги погледна да видя дали наистина е от тях.То рядко се случва да не я карам и ден даже,ма понякога като я оставя за повече от 5 дни не искам да се поваря случката
Comment
-
Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщениеСъединитела според мойте знания е чао
Comment
-
Ти па къде прочете, че при изгасен си е нормално?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от batista123456 Покажи съобщениеНз аз така и не си го обяснявам.Карам алфата от година и половина и само два пъти се е случило да не я карам повече от 4-5 дни и това се случи,иначе всичко си е било ок,за това ще си карам така,пък ако има нещо зачупило се ,ще се сменява като му дойде времетоAlfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
...
Колеги ще използвам темата за малко помощ.От два дни имам подобен проблем като на колегата.Спрях колата ,след няколко часа се качвам,паля,но скоростите трудно се вкарват,тръгнах покарах,зеха че се оправиха.Съединителя не пропада,натискам го,като го пусна чак го чувам как се изтрелва и се връща в същото положение.Днес сутринта го нямах проблема,после след 1-2 спирания пак го усетих,но този път и в движение трудно се вкарваха.Ако някой знае болеста,по изброените симптоми,да помага и да се захващам да намирам проблема,защото мисля че ще стане по лошо
Comment
-
Първоначално публикувано от android88 Покажи съобщениеКолеги ще използвам темата за малко помощ.От два дни имам подобен проблем като на колегата.Спрях колата ,след няколко часа се качвам,паля,но скоростите трудно се вкарват,тръгнах покарах,зеха че се оправиха.Съединителя не пропада,натискам го,като го пусна чак го чувам как се изтрелва и се връща в същото положение.Днес сутринта го нямах проблема,после след 1-2 спирания пак го усетих,но този път и в движение трудно се вкарваха.Ако някой знае болеста,по изброените симптоми,да помага и да се захващам да намирам проблема,защото мисля че ще стане по лошо
Comment
-
Първоначално публикувано от android88 Покажи съобщениеКолеги ще използвам темата за малко помощ.От два дни имам подобен проблем като на колегата.Спрях колата ,след няколко часа се качвам,паля,но скоростите трудно се вкарват,тръгнах покарах,зеха че се оправиха.Съединителя не пропада,натискам го,като го пусна чак го чувам как се изтрелва и се връща в същото положение.Днес сутринта го нямах проблема,после след 1-2 спирания пак го усетих,но този път и в движение трудно се вкарваха.Ако някой знае болеста,по изброените симптоми,да помага и да се захващам да намирам проблема,защото мисля че ще стане по лошоAlfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
Comment