Известие

Collapse
No announcement yet.

Затегнаха ми скоростите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Затегнаха ми скоростите

Колеги вече за втори път ми затегат скоростите.Всичко става след като 4-5 дена не карам и паля колата.Преди 1 месец пак същото не обърнах внимание сега пак след престой от около 1 седмица и след това като се кача и запаля,няма изключване от първа,мъчение,след известно време изключа па другите не искат да влизат,трябва да ги раздвижвам половин час .След това се оправят.Първо да кажа че не съм много на ти с нещата,затова и питам дали някой се е сблъсквал с такава тъпотия.Няма ли масло,гъсто да е и да затегне ма зимата,а сега е жега.

По-скоро имаш проблем с някое от жилата или по механизма нещо.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

..

ахм,странна работа,защо да го прави само тогава когато колата преседи 4-5 ден,а не непрекъснато

Comment

Първоначално публикувано от batista123456 Покажи съобщение
        ахм,странна работа,защо да го прави само тогава когато колата преседи 4-5 ден,а не непрекъснато
        Ами не само защото така е логично ами и ти как мислиш, че затяга току така скоростна кутия. Ми ти като тръгнеш да караш и като загрее тя хептен трябва да стегне. И без грам масло да си я оставил пак ще се върти.

Огледай жилата както ти казах и току виж си уцелил :

Ако пък не ти се вярва най-лесно махаш акумулатора откачаш жилата и си превключи на която искаш предавка и ще видиш, че проблема не е в кутията

Comment

..

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
          Ами не само защото така е логично ами и ти как мислиш, че затяга току така скоростна кутия. Ми ти като тръгнеш да караш и като загрее тя хептен трябва да стегне. И без грам масло да си я оставил пак ще се върти.

Огледай жилата както ти казах и току виж си уцелил :

Ако пък не ти се вярва най-лесно махаш акумулатора откачаш жилата и си превключи на която искаш предавка и ще видиш, че проблема не е в кутията

Предполагам си прав колега,ще ги погледна да видя дали наистина е от тях.То рядко се случва да не я карам и ден даже,ма понякога като я оставя за повече от 5 дни не искам да се поваря случката

Comment

Пробвай преди да запалиш, както си на 1-ва примерно, да бутнеш колата 2-3 пъти напред, назад и виж дали ще отпусне.
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Съединитела според мойте знания е чао

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                Съединитела според мойте знания е чао
                според мен ти е залепнал съединитела при условие че при запален двигател не влизат а при изгасен си е нормално.

Comment

Ти па къде прочете, че при изгасен си е нормално?

Comment

..

Нз аз така и не си го обяснявам.Карам алфата от година и половина и само два пъти се е случило да не я карам повече от 4-5 дни и това се случи,иначе всичко си е било ок,за това ще си карам така,пък ако има нещо зачупило се ,ще се сменява като му дойде времето

Comment

Първоначално публикувано от batista123456 Покажи съобщение
                      Нз аз така и не си го обяснявам.Карам алфата от година и половина и само два пъти се е случило да не я карам повече от 4-5 дни и това се случи,иначе всичко си е било ок,за това ще си карам така,пък ако има нещо зачупило се ,ще се сменява като му дойде времето
                      Евентуално на път, по време на дъжд и далеч от сервиз. Правилно решение си взел
                      Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                      156 1.8TS 16V (01.2001)
                      147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                      0879369082

Comment

...

Колеги ще използвам темата за малко помощ.От два дни имам подобен проблем като на колегата.Спрях колата ,след няколко часа се качвам,паля,но скоростите трудно се вкарват,тръгнах покарах,зеха че се оправиха.Съединителя не пропада,натискам го,като го пусна чак го чувам как се изтрелва и се връща в същото положение.Днес сутринта го нямах проблема,после след 1-2 спирания пак го усетих,но този път и в движение трудно се вкарваха.Ако някой знае болеста,по изброените симптоми,да помага и да се захващам да намирам проблема,защото мисля че ще стане по лошо

Comment

Първоначално публикувано от android88 Покажи съобщение
                          Колеги ще използвам темата за малко помощ.От два дни имам подобен проблем като на колегата.Спрях колата ,след няколко часа се качвам,паля,но скоростите трудно се вкарват,тръгнах покарах,зеха че се оправиха.Съединителя не пропада,натискам го,като го пусна чак го чувам как се изтрелва и се връща в същото положение.Днес сутринта го нямах проблема,после след 1-2 спирания пак го усетих,но този път и в движение трудно се вкарваха.Ако някой знае болеста,по изброените симптоми,да помага и да се захващам да намирам проблема,защото мисля че ще стане по лошо
                          Чети по-нагоре!

Comment

Първоначално публикувано от android88 Покажи съобщение
                            А да кажеш каква е колата?
                            Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                            156 1.8TS 16V (01.2001)
                            147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                            0879369082

Comment

...

Извинявам се,колата е 156 1.8 .Колега четох по нагоре твойто мнение че е съединител,но на мен в съединителя разлика няма,жило каза друг,но май колегата който е направил статията не е споменал как си е решил проблема

Comment

Working...
                              X